Robert Stoop // Organisator, pianist, zanger, dirigent
Samenwerken met Ruby heeft mij heel veel toffe optredens, goede gesprekken en gezelligheid opgelevert.

Wat mij altijd aan haar opvalt is haar immer voortdurend enthousiasme en professionaliteit. We werken al vele jaren samen en vanaf de eerste dag tot nu is Ruby een waardevole aanvulling.

Jan Leliveld // Leliveld vastgoed, organisator
Ruby weet altijd de juiste snaar te raken en goed in te spelen op het publiek. Behalve dat ze er goed uitziet en goed zingt geeft ze een mooie energie. Ik zou haar in de toekomst zeker weer vragen voor een optreden.

Rob Koek // Oranjevereniging Sassenheim
Onze kennismaking verliep zeer open en constructief. We hadden wel wat ideeen maar nog geen plan. Tijdens het overleg hebben we ideen kunnen omzetten naar en goed plan. Daarbij was de bijdrage van Ruby bijzonder waardevol.

Het optreden overtrof onze verwachtingen in alle opzichten! Ruby is iemand met STER-kwaliteiten, maar zonder STER-allures. Daardoor was de samenwerking zeer prettig.

Alexander en Ingrid Balk // Alexander Hotel, Alexander Beachclub Noordwijk
Na het zien van de Theatershow 'De weg naar 40' was ik erg onder de indruk. Kort daarna hebben we contact gehad over ons personeelsuitje waar je meteen enthousiast op reageerde. Je begreep goed wat onze wensen waren. Op de avond zelf voelde je heel goed de sfeer en het publiek aan. Je liet al het personeel mee zingen en dansen door je verassende hits. Onze medewerkers en wij hebben het nu nog over een TOP avond. Wij zouden Ruby HEEL zeker aanraden.

Robert Boekel // Computer programeur, Organisator, Geluidstechnicus
Het optreden was uitmuntend. De manier waarop Ruby op het publiek inspeelt is gewoon zichtbaar. In ons gesprek kwam duidelijk naar voren dat ze weet waar ze over praat en dat is belangrijk bij een goede performance.

Ruby zorgt voor tevreden klanten die graag terug komen.